“When I let go of what I am I become what I might be” ~Lao Tse~

Voor wie?

Uitgeraasd

Ben jij een (hoog gevoelige) vrouw en is jouw Burn-out eindelijk uitgeraasd? Begint alles een beetje tot rust te komen en neer te dalen? Je hebt je werk weer hervat en je sociale weer leven opgepakt. Je concentratie is weer op pijl en je energie level is ook weer in balans. Het is fijn om te merken dat je zelf weer in control lijkt te zijn. Niet meer overgeleverd aan de grillen van je burn-out. Toch…?

 

Onbestemd gevoel

En zo beweeg je je alweer even door je leven na je burn-out. Maar je ervaart steeds duidelijker een onbestemd gevoel. Begrijpen doe je het niet. Sterker nog, je wilt zo ontzettend graag dat je leven weer kloppend voelt. Want je hebt zoveel geleerd van je burn-out, waarom voelt je leven dan nog steeds niet als dat van jou?

 

Volgende fase

Want je vind je werk niet meer zo leuk. Je irriteert je steeds vaker aan je collega’s. Je begrijpt je vrienden niet meer. Je merkt dat samenleven met je partner niet meer zo soepel gaat. De relatie met je ouders loopt ook niet helemaal lekker. Of je botst enorm met je kinderen.  Waar je dacht dat je je leven weer op kon pakken, breekt er nu een volgende fase aan. Je ervaart regelmatig irritatie, boosheid, verdriet of onmacht die je niet kan plaatsen. Want je burn-out heeft je geleerd, dat wat er in jou leeft, je dat niet meer kan negeren.

 

Veranderd

Heel langzaam sijpelt het besef binnen dat jij niet meer dezelfde persoon bent als voor dat je je burn-out in ging. Jij bent verandert maar je omgeving is niet mee veranderd. Voor hun is alles bij het oude gebleven terwijl jouw leven zich omgekeerd en door elkaar geschud heeft.  En dat is eng, heftig en spannend om te ontdekken. Maar voelt aan de andere kant toch ook heel kloppend. Maar hoe moet je dit inpassen in de rest van je leven?

 

Uitnodiging

Je krijgt  nu nadrukkelijk de uitnodiging om nog meer aan het roer te gaan staan van jouw leven. Om je te durven gaan bewegen in jouw leven op een manier die JOU past in een omgeving die niet of nauwelijks veranderd is. Je hebt te vertrouwen op je eigen kompas en je eigen koers te bepalen. Een uitnodiging die je onmogelijk kan negeren, omdat je anders weer teruggefloten wordt door je lichaam! Maar dat voelt als tegen de stroom in gaan. De stroom van de wereld om jou heen wel te verstaan.

 

Rebuildingsfase

Je burn-out heeft je terug gezet naar “primaire instellingen”. Aan jou nu de geweldige taak om jezelf weer uit te vinden en op te bouwen op een wijze die jou echt past. Het is tijd om helemaal jezelf te worden en te leven en werken van binnen uit! Een prachtig maar tegelijk spannend en onzeker proces waar oude patronen op de loer liggen. En ik begeleid je met liefde tijdens deze prachtige reis om nog meer zelfkennis te vergaren zodat je hiermee zelf sturing kan geven aan je leven. Het is tijd voor innerlijke rust en vertrouwen op jezelf en het leven. Ik begeleid je om je eigen weg te vinden