“The tragedy of life is not death
But what we let die inside of us while we live”

Tarieven

 

Coaching Particulier:  € 95,- per sessie inclusief BTW (een sessie duurt 1.5 – 2 uur)

Voor mijn sessies neem ik de tijd. Ik houdt niet van iets af moeten sluiten omdat de klok toevallig een uur verder staat. Daarbij werk ik vaak met creatieve opdrachten of gaan we aan de wandel en dat neemt meer tijd in beslag. Tijd, rust, ruimte en aandacht is wat we nodig hebben om te kunnen landen en te kunnen openen, pas dan kan je tot ontwikkeling komen. Wellicht iets wat je niet gewend bent, maar wat je bij mij wel krijgt.

Betalen

Betalen kan contant na de sessie, met een tikkie of per factuur te betalen binnen 14 dagen.

 

Vergoedingen

Coaching wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.  Maar werkgevers hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met je werkgever of een professioneel coachtraject hier ook onder valt. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Je kan ook in gesprek met de Arbodienst van je werkgever. In het kader de van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.  De declaratie wordt dan naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft uiteraard tussen jou en mij.

 

Vergeten afspraak

Indien een sessie binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd wordt, ben ik helaas genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.
Op de diensten van Mannaz & More zijn de Algemene Voorwaarden Mannaz More nov 2017 van toepassing